Utomhuskonferens i februari

Blogg

Utomhuskonferens i februari

05 februari, 2014 00:22

Nyligen hemkommen från en utomhuskonferens med upp och nedrigg i dagarna två. Otroligt härligt att få vara utomhus och jobba ett par dagar. Tyvärr dåligt med snö och leran på plats blev bara värre och värre under upprigget, så med hjälp av Aktivitetsteamet löste vi det genom att lägga halm på alltihopa och det blev riktigt mysig till slut. Note to self blir se till att ha hump (bärhjälp) som hjälper till och bygger scen - det va mycket slit med lassning och lossning - men envis och stark så klarade jag det bra utan träningsvärk den här gången :)

Utomhuskonferens

Jag gjorde flaggor av rundstav och lakanväv - en enkel lösning som tar plats i ett stort rum och blir effektfullt.

Utomhuskonferens

Publiken satt på bänkar med fleecetyg som jag hade köpt in.

Utomhuskonferens

Så här såg jag ut efter hängt ute en hel dag i leran.

Utomhuskonferens

Eld ett givet element på en utomhuskonferens i februari.

Utomhuskonferens

Backdropen bestod av vita snöflingor i frigolit.

Utomhuskonferens

Till middagen på kvällen tog jag fram konversationskort som var designade som Loppan.

Utomhuskonferens

På borden dekorerade jag med vårkänslor. Istället för krukor använde jag mig av vita papperspåsar. Doften av några få liljekonvajer var fantastiskt.

Kommentarer (0)