Blogg

Blogg

Inredningshjälp

01 mars, 2016 11:00

Många av mina inlägg och case visar vad jag gör för dekorjobb till olika företag och events, men jag skulle också vilja ta tillfället i akt att visa ett privat jobb jag gjort.

Förutom dekor har jag en stor passion för inredning och hjälper gärna till med tankar och idéer kring allt från renoveringar till inspiration om hur du vill styla ditt hem.

Nyligen gjorde jag ett jobb för en privatperson som ville renovera sitt badrum med utmaningen att badrummet skulle passa både i stil och layout med övriga lägenheten. Resultatet ser ni nedan. 

Lägenheten var en sekelskifteslägenhet med många vinklar och vrår och stilmässigt ville kunden att det skulle andas modernt men samtidigt passa sekelskiftesstilen. Lösningen blev att jag jobbade med tidstypsika detaljer på krokar, kranar, belysning etc. Material och färgmässigt höll jag mig till en enkel klassisk stil.

Står du inför en renovering i ditt hem? eller är byggare och jobbar med en kund som behöver inspiration. Ring mig, jag delar gärna min inspiration, kunskap och idéer på allt från ritningar, projektledning, inköp till minsta dekordetalj. Det kan vara allt ifrån ritning av en ny uteplats, renoveringar av alla det slag eller hjälp med styling av ditt hem.

Kommentarer | 0